Home Nieuws PSV start onderzoek na opmerkelijke situatie rond Veerman, die deel bekerfinale vergeten...

PSV start onderzoek na opmerkelijke situatie rond Veerman, die deel bekerfinale vergeten is

19798
0

Of we ons niet teveel zorgen willen maken. Dat wil Joey Veerman als slotconclusie nog wel kwijt aan de ESPN kijkers.

Toch ontstond er tijdens de bekerfinale een opmerkelijke situatie rond Joey Veerman, die zich een deel van de wedstrijd niet meer kan herinneren. Voor PSV is het inmiddels aanleiding om de situatie rond Joey Veerman in de bekerfinale tegen Ajax te gaan evalueren, zo meldt het Eindhovens Dagblad dinsdagavond.

De 23-jarige middenvelder gaf na afloop in De Kuip aan dat hij zich een deel van de wedstrijd niet goed kon herinneren, nadat hij verkeerd terechtkwam na een kopduel. “Ik kwam verkeerd neer, dus ik weet de helft niet meer. Na een minuut of dertig ging het wel. Ik kwam, een soort van, bij. Ik vroeg nog aan Blind: wie heeft eigenlijk de 1-0 gescoord?”, zegt Veerman in gesprek met ESPN.

Volgens de medische staf van PSV waren er geen signalen dat er op dat moment anders gehandeld had moeten worden. Veerman gaf na het luchtduel nog een paar passes die niet aankwamen maar zag er bepaald niet als afwezig uit. ‘PSV wil geen lichtzinnigheid betrachten op het gebied van hoofdblessures’, stelt het Eindhovens Dagblad over de situatie rond Veerman. De KNVB staat altijd een extra wissel toe bij hoofdblessures als het maximum van vijf wissels al is toegepast.

https://twitter.com/espnnl/status/1516024643731300353?s=21&t=B-6_pC8QB01cH8dhbIOfKw


Facebook Comments Box

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here