Home Nieuws PSV start competitie tegen Arjen Robben en wordt een echte ‘zondagclub’

PSV start competitie tegen Arjen Robben en wordt een echte ‘zondagclub’

2592
0

De KNVB heeft PSV mede door de Europese verplichtingen van de donderdagavond, tot zondagploeg gepromoveerd of gedegradeerd, zoals u wenst.

PSV start de nieuwe competitie in en tegen FC Groningen. Dat blijkt uit het nieuwe concept-competitieschema dat de KNVB bekend heeft gemaakt. Het eerste competitieduel staat gepland voor zondag 13 september en start om 16.45 uur. 

Daar blijft het voor PSV bepaald niet bij wat wedstrijden op de zondag aangaan. PSV speelt namelijk zelden meer op de vertrouwde zaterdagavond. Het is een pijnlijke constatering maar de eerste competitiewedstrijd op zaterdagavond is pas in het nieuwe jaar en dat zal voor veel fans een hard gelag zijn.

PSV en de zaterdagavond zijn met elkaar verbonden als speeldag maar de aankomende Europa League verplichtingen gooien roet in het eten.

PSV speelt op zaterdagavond 23 januari 2021 in het Philips Stadion tegen RKC en daarna volgen er nog slechts twee zaterdagavond wedstrijden. De eerste 12 competitiewedstrijden speelt PSV dus allemaal op de door veel fans verguisde zondag.

 


Facebook Comments Box

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here