Home Nieuws PSV staat positief tegenover terugkeer Erik Pieters

PSV staat positief tegenover terugkeer Erik Pieters

81
0

In navolging van Engelse en Franse media weet ook het Eindhovens Dagblad dat PSV ervoor openstaat om Erik Pieters terug te halen naar Eindhoven.

Donderdagavond meldde L’Equipe dat Pieters zelf graag terug wil keren naar PSV en de club zelf lijkt werk te willen maken van een overstap. Het zou de tweede oud speler worden die een terugkeer naar het Philips Stadion maakt. Vermoedelijk zet de club in op ervaring met het aankomende drukke programma. Pieters is een ervaren speler die er meteen kan staan. Toch zou het een transfer met vraagtekens zijn. PSV zet in op jonge spelers die zich nog kunnen ontwikkelen naar een hoger plan en daarbij wist Erik Pieters in zijn seizoenen bij PSV zeker geen onuitwisbare indruk achter te laten.


Volgens het Eindhovens Dagblad staan veel mensen binnen PSV wel positief tegenover een terugkeer van Pieters. Hij zou de nodige ervaring met zich meebrengen en het is ook gunstig dat Pieters zelf graag wil. Pieters heeft echter ook aanbiedingen van Denizlispor en Amiens, de club waar hij op huurbasis al actief was, ontvangen.


Facebook Comments