Home Nieuws PSV sprak recent met Deens international Christian Eriksen

PSV sprak recent met Deens international Christian Eriksen

1979
0

Een opvallend gerucht over de Deense voetballer Christian Eriksen.

PSV zou recent een gesprek hebben gehad met de Deense middenvelder, die afgelopen zomer zo nadrukkelijk in het nieuws kwam. Dat nieuws komt uit de koker van Dagblad de Limburger. Het is om meerdere redenen een opvallend nieuwsbericht te noemen.

PSV zou wel tevergeefs met Eriksen hebben gesproken, is de lezing vanuit het Limburgse medium want de Deen zou opteren voor een terugkeer naar de Premier League. Niettemin is het een opvallend gerucht want PSV en Eriksen werden in het verleden nooit eerder aan elkaar gelinkt.

PSV zou volgens Dagblad De Limburger in ieder geval de mogelijkheden hebben onderzocht om Christian Eriksen op korte termijn aan te trekken. PSV zou dus slechts gesproken hebben met de Deen, die zijn carrière per direct een vervolg wenst te geven nadat hij vorig jaar zomer tijdens het EK-duel van Denemarken met Finland in Kopenhagen een hartstilstand kreeg.

In Italië mag Eriksen zijn sport niet meer bedrijven en dus werd zijn contract ontbonden. De gehele voetbalwereld leefde afgelopen zomer mee met de inmiddels 29-jarige Eriksen. De Deen zou momenteel opteren voor een stap naar de Premier League, waarbij Brentford als meest concrete club wordt genoemd.


Vorig artikelPSV-Ajax wordt voor vijfde jaar op rij geleid door scheidsrechter Makkelie
Volgend artikel‘Noodzakelijk’ advies voor Roger Schmidt: ‘Speel 4-4-2 tegen Ajax’

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in