Home Nieuws PSV spitsen populair in Brazilië; na Zahavi ook Palmeiras concreet voor Vinícius...

PSV spitsen populair in Brazilië; na Zahavi ook Palmeiras concreet voor Vinícius maar Benfica weigert bod

832
0

De beide PSV spitsen Eran Zahavi en Carlos Vinícius zijn populair en gewild in Brazilië.

Nog geen twee weken geleden was het Botafoga en nu Palmeiras als concrete club voor één van PSV spitsen. Zowel Eran Zahavi als Carlos Vinícius zijn gewild bij de Braziliaanse topclubs. Botafogo benaderde het management van Zahavi maar de Israleische spits weet nog niet waar zijn toekomst ligt. De topclub uit Brazilië speelde met de gedachten om Zahavi per april naar Brazilië te laten transfereren maar Zahavi wenst het seizoen in Eindhoven af te ronden.

Nu is daar ook de concrete interesse vanuit Brazilië voor Carlos Vinícius. Werkgever Benfica heeft volgens ESPN Brasil een bod van Palmeiras ter waarde van 10 miljoen euro op Carlos Vinícius ontvangen maar ook meteen afgewezen. De Braziliaanse spits komt dit seizoen op huurbasis uit voor PSV, dat een optie tot koop heeft. Normaal gesproken zou Vinícius volgend seizoen nog steeds bij PSV spelen maar dat is nog niet met zekerheid te stellen. PSV zou een tweede seizoen nog overwegen.

Vinícius ligt nog tot medio 2024 vast bij Benfica. Saillant detail is dat Roger Schmidt vanaf komend seizoen trainer van Benfica is, de werkelijke werkgever van Vinícius. Palmeiras heeft inmiddels 10 miljoen dollar geboden op Vinícius, melden plaatselijke media. Benfica zou een hoger bod van een willekeurige club wel accepteren. De transfermarkt in Brazilië sluit dinsdagavond maar Braziliaanse media verwachten niet dat er alsnog een verhoogd bod zal volgen vanuit Palmeiras.


Vorig artikelSpaanse media bejubelen Luuk de Jong na nieuwe winnende treffer
Volgend artikelLars Unnerstall ziet Joël Drommel wegglijden maar hoopt op revanche bij PSV

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in