Home Nieuws PSV speelt gelijk tegen Oud-Heverlee Leuven, Luuk de Jong spoedig fit en...

PSV speelt gelijk tegen Oud-Heverlee Leuven, Luuk de Jong spoedig fit en Hoever scoort

733
0

PSV heeft in een besloten oefenwedstrijd met 1-1 gelijkgespeeld tegen de Belgische Eerste klasser Oud-Heverlee Leuven.

De wedstrijd werd donderdagmiddag afgewerkt en eindigde dus in een 1-1 remise. Namens PSV scoorde Ki-Jana Hoever met een fraaie knal van afstand voor het enige doelpunt. PSV en Oud-Heverlee Leuven hielden het duel stil en communiceerden niets over de oefenwedstrijd.

Er waren dan ook geen journalisten aanwezig bij het duel en PSV publiceerde na afloop ook niets geen details over het duel. Het Eindhovens Dagblad meldt enkele details over het oefenduel en schreef dat de nummer vier van BelgiĆ« met een remise huiswaarts keerde na een ‘soort gecombineerde training met een wedstrijd’. Zonder alle internationals stonden er bij PSV afgelopen week zo’n twintig spelers op het trainingsveld, waaronder Noni Madueke en Luuk de Jong, die een individueel programma afwerkten. Luuk de Jong is dan eindelijk op de weg terug.

De spits ligt voor op schema en lijkt beschikbaar te zijn voor de wedstrijd tegen Cambuur. De aanvoerder doet er naar verluidt alles aan om direct na de interlandperiode weer aan te kunnen sluiten bij de groep, om zo de eerstvolgende competitiewedstrijd tegen SC Cambuur te halen en daar ook speelminuten te kunnen maken. Ook voor Madueke gloort er hoop. Madueke staat langer aan de kant maar lijkt vooralsnog voor te lopen op schema. Volgens het Eindhovens Dagblad is er nog geen zekerheid over wanneer Madueke kan aansluiten.


Facebook Comments Box

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here