Home Nieuws ‘PSV speelde redelijk’

‘PSV speelde redelijk’

50
0

De vaderlandse media en andere analisten zijn niet erg te spreken over de prestatie van PSV in de Arena.  Willy en René van de Kerkhof vonden de wedstrijd wel een waardige afsluiter van de eerste seizoenshelft.

“Er zat wat meer inzet in dan de laatste weken, maar we hebben het denk ik wel een beetje laten liggen. We hadden drie punten moeten hebben.” Ook René vond PSV niet onaardig spelen. “In de tweede helft was het redelijk, in de eerste helft hadden ze wat minder in te brengen.”


De achterstand op Feyenoord bedraagt nu 8 punten. René: “Dat is veel. PSV had moeten winnen om nog kans te maken op het kampioenschap. Als PSV zo verder gaat als vandaag dan kunnen we nog kans maken op de titel, maar als Feyenoord in deze flow blijft… Ze moeten er drie verliezen wil PSV er nog bij komen en dat impliceert dan ook dat PSV alles moet winnen. Maar ik heb hoop.”
René: “Narsingh was gisteren één van de betere vond ik. Pereiro was weer ondermaats. Ik vind het een knappe voetballer, maar hij laat te weinig zien. Als Narsingh gaat denk ik dat er iets bij moet komen of Luuk de Jong moet opstaan, dan hebben we weer een zorg minder. Achterin en op het middenveld zit het wel goed.”


Facebook Comments