Home Nieuws ‘PSV speelde dramatisch’

‘PSV speelde dramatisch’

10
0

De gebroeders van de Kerkhof zijn geschrokken van de eerste 45 minuten in Utrecht. Van de Kerkhof denkt dat PSV de rest van het seizoen uit een ander vaatje moet gaan tappen. Tegen FC Utrecht was het volgens de oud-international ondermaats. “PSV speelde dramatisch in de eerste helft. Ze kwamen 1-0 achter doordat Isimat in de fout ging en het was een geluk dat Utrecht niet op 2-0 kwam. In de rust konden ze nog wat veranderen en uiteindelijk werd het 2-1. Drie punten in the pocket, en nu op naar AZ.”

Volgens René van de Kerkhof gaat Feyenoord dit jaar hogere ogen gooien dan afgelopen jaar, maar gaan PSV en Ajax uitmaken wie de landstitel pakt, zegt hij in gesprek met Omroep Brabant.

Van de Kerkhof denkt dat PSV langzaam toegroeit naar een betere vorm. “Over een paar weken wacht de topper tegen Feyenoord. Die wonnen met 5-0 van FC Groningen, dat had ik niet verwacht. Ajax won met 3-1 van Sparta dat was wel te verwachten. Ik denk dat Ajax weer dé concurrent gaat worden en dat Feyenoord er langer bij blijft dan vorig jaar. Dat zou ook mooi en spannend zijn voor de competitie.”


Facebook Comments

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here