Home Nieuws PSV Spartaan Sambo baalt van vertrek Gakpo en kijkt nog steeds elke...

PSV Spartaan Sambo baalt van vertrek Gakpo en kijkt nog steeds elke PSV wedstrijd

558
0

De transfervan Cody Gakpo naar Liverpool werd ook in huize Sambo met argusogen op de voet gevolgd.

De verdediger, inmiddels door PSV verhuurd aan Sparta, wilde dolgraag nogmaals tegen Gakpo tegen spelen maar door de transfer naar Liverpool komt die droom niet uit voor de PSV Spartaan. Sambo speelt de komende 4 dagen 2 keer tegen PSV en dat zijn wedstrijden waar de back naar uit weet te kijken.

Sambo geldt nog altijd als PSV minded want de verdediger blijkt elke wedstrijd van PSV op TV te bekijken. “Ik kijk nog steeds naar elke wedstrijd van PSV en spreek met een aantal jongens van de club veel. Cody hoort daar ook bij, maar is dus vertrokken”, zegt Sambo in een interview met het Eindhovens Dagblad. ”

Jammer dat hij niet even heeft gewacht met zijn transfer, want ik had dolgraag die twee keer tegen hem gespeeld. Maar hopelijk beleeft hij daar een prachtige tijd.”

De komende dagen schakelt Sambo zijn gevoel voor PSV uit. “Ik spreek nog veel spelers van PSV en maak geintjes met hen over de wedstrijden die eraan komen, maar als er gefloten is, wil iedereen winnen. Dat hoort zo te gaan en voor mij is dat niet moeilijk, nee. Iedereen snapt dat ik PSV het beste gun, maar als je het shirt van Sparta draagt moet je alles doen om met je team te winnen.”

Sambo heeft naar eigen zeggen ‘niets te klagen’ bij Sparta, waar hij de vaste rechtsback is. In Eindhoven moest hij de laatste jaren twee zware knieblessure overwinnen. Het heeft hem in totaal zeker achttien maanden van zijn carriere gekost. “Of ik anders verder was gekomen dan ik nu ben? Misschien wel, maar je moet de dingen die op je pad verschijnen overwinnen, om uit te komen waar je voor bestemd bent. Het gaat zoals het gaat. Ik heb de keuze gemaakt om dit seizoen naar Sparta te gaan en dat is een hele goede geweest”, aldus een enthousiaste Sambo.


Vorig artikelBijna topfitte Boscagli smacht naar Philips Stadion: ‘Dat is in Frankrijk wel anders’
Volgend artikelVrijwel fit PSV richt vizier op dubbele ontmoeting met Sparta, prolongatie KNVB beker is het doel

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in