Home Nieuws PSV slaat om meerdere redenen grote slag met transfer Noa Lang, PSV...

PSV slaat om meerdere redenen grote slag met transfer Noa Lang, PSV akkoord met Club Brugge

2709
0

De transfer van Noa Lang naar PSV is rond. De club is rond met de Belgische werkgever van de aanvaller, Club Brugge.

Dat melden meerdere media. Het geheel geraakte woensdag en donderdag in een stroomversnelling. Inmiddels zijn beide clubs het eens over een voor PSV begrippen gigantische transfersom. Details hierover zijn nog niet bekend. Noa Lang is inmiddels in Eindhoven om de medische keuring te ondergaan.

De transfer van Noa Lang naar PSV is om meerdere redenen een goede zaak te noemen. Lang is een gewilde speler op de internationale transfermarkt, waarmee de club een stevig signaal aan de concurrentie afgeeft. PSV troeft niet alleen Ajax af maar ook AC Milan. De komst van Lang betekent ook dat de opvolging van Cody Gakpo na een half jaar eindelijk een feit is. Tegelijkertijd wordt er een vleugje brutaliteit en bluf aan de selectie toegevoegd met de komst van de eigengereide buitenspeler.

Trainer Bosz wordt na de transfer van Pepi wederom op zijn wenken bediend met de komst van Lang. “Ik zie graag goede spelers komen. En Noa Lang is een goede speler”, zei Bosz deze week.

Earnie Stewart bevestigde het contact met Lang en Club Brugge eerder deze week. “We zijn met een aantal spelers in gesprek. Noa is een goede speler. We moeten kijken of we daar handen en voeten aan kunnen geven. Ik ga niet ontkennen dat er interesse is.”

Club Brugge heeft Noa Lang en de zaakwaarnemer van Lang toestemming gegeven naar Eindhoven af te reizen om de medische keuring te ondergaan.


Vorig artikelToptalent Babadi laat zich met geweldige actie zien aan Peter Bosz, doelman Drommel kan er slechts naar ‘kijken’
Volgend artikelNoa Lang in Eindhoven | Beelden aankomst bij Topsupport

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in