Home Nieuws PSV slaat eerste zeer magere bod Atlético Madrid resoluut af | Eerste...

PSV slaat eerste zeer magere bod Atlético Madrid resoluut af | Eerste bod ’tweede keeper-waardig’

3859
1

In Madrid denkt men Walter Benítez voor een schijntje van PSV te kunnen overnemen.

Als de hoogte van het bod iets zegt over de kansen van Walter Benítez op een basisplaats in het Estadio Metropolitano in Madrid, kan Walter Benítez beter bij PSV blijven. Zeer mager en erg marginaal, kunnen we het bod van de Spaanse topclub noemen en dus veegde PSV dat eerste minimale bod van tafel.

De Spaanse topclub wilde ruim twee miljoen euro betalen voor de 31-jarige doelman, melden zowel Voetbal International en het Eindhovens Dagblad. Atlético Madrid en PSV lijken op dit moment dus ver uit elkaar te liggen getuige de berichtgevingen rond de Argentijnse doelman.

PSV wenst volgens het Eindhovens Dagblad een veelvoud te ontvangen. De directie zet in op zo’n 8 à 10 miljoen euro. Wel is het de verwachting dat Atlético Madrid opnieuw voor Walter Benítez zal gaan melden bij PSV. Een deal kan dan ook niet worden uitgesloten, maar dan zullen beide partijen wel water bij de wijn moeten doen. De vraag is of PSV dat ziet zitten omdat een nieuwe eerste doelman een miljoeneninvestering zal gaan vergen. Het eerste bod vanuit de Spaanse hoofdstad is in ieder geval ’tweede keeper-waardig’, zo kunnen we gerust concluderen na een bod van twee miljoen euro.

Het Eindhovens Dagblad denkt dat Benítez de transfer zelf kan bespoedigen. De Argentijn heeft vermoedelijk nog recht op een deel van zijn tekengeld, weet het Eindhovens Dagblad te melden. Mocht Walter Benítez van dit bedrag eerder toegezegd in de zomer van 2022 na diens komst van OGC Nice, willen afzien, komt de overgang naar de Spaanse hoofdstad vermoedelijk snel dichterbij.

Wat wil Walter Benítez zelf na een prima seizoen en opnieuw deelname aan de Champions League als zekerheid. De zaakwaarnemer van Walter Benítez was de afgelopen dagen al in Madrid, vermoedelijk om de voorwaarden te bespreken, melden zowel Voetbal International als het Eindhovens Dagblad. Bij PSV is Walter Benítez zeker de eerste keus onder de lat, dat is in Madrid zeer zeker nog geen uitgemaakte zaak.

Benítez ligt nog tot medio 2025 vast bij PSV. Hij kwam in de zomer van 2022 transfervrij over van OGC Nice.


Vorig artikelLaatste Oranje-duels in aantocht? ‘Van Dijk, Depay, Weghorst en Bergwijn zullen niet meer meedoen’
Volgend artikelLothar Matthäus ziet 1988 weer voor zich en zegt: ‘Nederland grote favoriet tegen Engeland’

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in