Home Nieuws PSV simpel voorbij RKC

PSV simpel voorbij RKC

44
0

PSV heeft de eerste wedstrijd van het seizoen winnend afgesloten. Steven Bergwijn bezorgde PSV met 2 doelpunten de overwinning.

De wedstrijd vormde voor RKC Waalwijk één van de hoogtepunten van de open dag. Cocu begon met de gebruikelijke namen in de basis. Pablo Rosario verving daarbij de geblesseerde Bart Ramselaar. RKC kreeg via Johan Voskamp de eerste kans van de wedstrijd, maar daarna lag het initiatief vooral bij PSV, dat de wedstrijd simpel kon controleren maar gescoord werd er pas na rust.

Na rust stonden er tien andere namen op het veld bij PSV, waaronder Bergwijn. De aanvaller opende na 54 minuten spelen de score. Hij schoot met links raak in de korte hoek. Een kwartier voor tijd bepaalde hij met zijn tweede van de middag de eindstand op 0-2. Luuk de Jong miste tussen de bedrijven door een enorme kans én een strafschop.