Home Nieuws PSV scout over inmiddels beruchte wissel Malen: ‘Het is onzin van de...

PSV scout over inmiddels beruchte wissel Malen: ‘Het is onzin van de Boer’

2652
0

Het Europese kampioenschap voetbal is voor Oranje alweer enkele dagen achter de rug.

In de media gaat het dagelijks nog over het echec van Oranje. Bondscoach Frank de Boer werd ontslagen en de kritieken zijn nog dagelijks hoorbaar. Vrijwel alle landelijke media, analisten en journalisten zijn eensgezind over de uitschakeling, de bondscoach en de wissel van Malen.


Ook in Eindhoven en op de Herdgang is er verbazing alom. Zo zegt PSV scout Berry van Aerle tegen het Brabants Dagblad dat de wissel van Malen hem enorm verbaasde.

“Die was natuurlijk niet goed”, begint van Aerle tegenover het Brabants Dagblad over de inmiddels beruchte wissel. “Ik hoorde De Boer zeggen dat Malen maar zestig minuten kon spelen. Ik heb nog nooit zo’n onzin gehoord. Ik ken Malen goed, ben zelf scout voor PSV en hij kan gewoon negentig minuten spelen. Hoe hij daar nou bij komt?”

Van Aerle lijkt te denken dat de Boer naar excuses zocht na de uitschakeling van Oranje. “Ik hoor nu dat ze het zwaar hadden omdat ze pas een dag tevoren waren aangekomen. Grote onzin, dat gold voor de Tsjechen ook. Allemaal excuses”, aldus Berry van Aerle in zijn analyse over de uitschakeling.


Facebook Comments Box