Home Nieuws PSV scoort 8 keer tegen Sporting en FC Porto

PSV scoort 8 keer tegen Sporting en FC Porto

50
0

In amper 5 dagen tijd heeft PSV twee van Portugals grootste clubs met speels gemak verslagen. Waar Sporting eenvoudig werd verslagen, gaf Porto wel beduidend meer weerstand. In een kleine week tijd heeft PSV 8 keer gescoord tegen de twee Portugese topclubs en geen enkele goal tegen gekregen. En dat na een seizoen waarin PSV als kampioen meer tegendoelpunten te verwerken kreeg dan runner up Ajax.
In het eerste kwartier had Porto het betere van het spel. Daarna nam PSV het initiatief over. PSV kwam via een droge schuiver van Propper op 1-0 in de 23ste minuut op voorsprong. Tien minuten later kwam PSV op 2-0 toen Felipe de bal in eigen doel schoot. In de tweede helft zou PSV nog eenmaal het doel treffen. Na een schitterende aanval van Pereiro en Willems schoot Maher de 3-0 binnen.

Opstelling PSV: Zoet, Brenet, Isimat, Moreno (61 Schwaab), Willems, Propper, Guardado (61 Maher), Hendrix, Narsingh (85 Beto da Silva), De Jong, Pereiro (85 Locadia)