Home Nieuws PSV scoort 18 keer in twee weken maar geeft tegenstanders steeds zelfvertrouwen

PSV scoort 18 keer in twee weken maar geeft tegenstanders steeds zelfvertrouwen

1701
0

De competitie is amper een week onderweg maar is PSV tot op heden gunstig gezind. De ploeg van Ruud van Nistelrooij won twee keer en wist dus zes punten te verzamelen.

Het doelsaldo is na slechts twee wedstrijden al bijzonder te noemen. PSV scoorde maar liefst negen keer maar kreeg tegen normaal gezien laagvliegers als Emmen en Go Ahead Eagles, ook al drie tegentreffers te verwerken.

De ploeg uit Deventer was echter niet scherp genoeg in het afronden, waar het daar wel de kansen toe kreeg. Dat mag de ploeg van Ruud van Nistelrooij zichzelf wel aanrekenen. Uiteraard, er staat een kraker op de agenda op Ibroxpark, die grotendeels het seizoen van PSV gaat bepalen, maar los van dat gegeven geeft de ploeg van Ruud van Nistelrooij teveel kansen weg.

Hoe dan ook, met het scorend vermogen zit het wel goed. PSV wist in veertien dagen tijd maar liefst achttien keer het net te vinden. Tegenstanders van verschillende niveaus als Ajax, AS Monaco, FC Emmen en Go Ahead Eagles wisten het doel tegen PSV bepaald niet schoon te houden. De ploeg van Ruud van Nistelrooij lijkt dan ook op schema te liggen om de komende twee weken belangrijke resultaten te gaan behalen.

Wel is het aantal tegendoelpunten een zorgenkindje aan het worden want het geregeld goed spelende PSV geeft haar tegenstanders te vaak te veel zelfvertrouwen door teveel tegendoelpunten te incasseren.


Vorig artikelDaadkracht Xavi Simons in Deventer
Volgend artikelWat Ruud van Nistelrooij heeft veranderd sinds hij coach is

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in