Home Nieuws PSV – Savinho deal wordt bevestigd door Forza Sports Group: ‘Het klopt...

PSV – Savinho deal wordt bevestigd door Forza Sports Group: ‘Het klopt inderdaad’

6160
0

PSV is volop actief op de nationale en internationale transfermarkt. De inkt van de handtekening van de ene speler is nog niet droog, of de volgende speler staat al paraat om zijn handtekening te zetten.

PSV heeft deze zomer strakke plannen en haalt kwaliteitsspeler na kwaliteitsspeler binnen. De Braziliaanse aanvaller Savinho zal na Luuk de Jong normaal gesproken de volgende speler zijn die ingehaald wordt in Eindhoven. Dat die transfer aanstaande is, is inmiddels geen geheim meer.

Savinho is inderdaad op weg naar PSV, bevestigt Daan Kramps, die namens Forza Sports Group de deal begeleid. De Braziliaan tekende donderdag bij de City Football Group en wordt door ESTAC Troyes gestald bij PSV. Voor hoe lang dat zal zijn is nog niet bekend.

“Het klopt inderdaad dat er een grote kans is dat hij naar Eindhoven komt. De partijen zijn welwillend”, benadrukt Kamps, directeur en gelicenseerd spelersmakelaar van Forza Sports Group in gesprek met het Eindhovens Dagblad. Wel dienen de laatste complexe zaken afgerond te worden, voordat Savinho op het trainingsveld van PSV kan verschijnen. “Er moeten nog cruciale zaken worden afgerond. Alles gebeurt logischerwijs in samenwerking met het Braziliaanse management van Sávio, PSV, Troyes en Manchester City.”

Savinho heeft er geen geheim van gemaakt graag naar PSV te verkassen. Kramps hoopt dan ook dat de deal wordt bezegeld. “Bovenal zou Sávio een nieuwe Braziliaanse parel kunnen worden in de Eredivisie”, klinkt het.


Vorig artikelOok PSV meldt terugkeer Luuk de Jong, medische keuring al voltooid
Volgend artikelMarcel Brands wijst naar John de Jong inzake transfer Xavi Simons: ‘John de Jong heeft dit heel knap gefikst’

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in