Home Nieuws PSV – RKC: PSV fans roeren zich na aanstelling Gözübüyük, geluidsbanden VAR...

PSV – RKC: PSV fans roeren zich na aanstelling Gözübüyük, geluidsbanden VAR Feyenoord – PSV nooit vrijgegeven

6416
0

PSV – RKC van aanstaande zondag 11 september staat onder leiding van scheidsrechter Serdar Gözübüyük.

De KNVB heeft de veel besproken leidsman aangesteld voor het competitieduel tegen RKC uit Waalwijk. Gözübüyük is voor het eerst aanwezig in het Philips Stadion nadat hij een controversiële beslissing nam in de Rotterdamse Kuip in de blessuretijd van de laatste editie van Feyenoord – PSV. De bal werd na vermeend hands van Mauro Junior op de stip gelegd en dat betekende een late 2-2 waardoor de titelstrijd in de kiem werd gesmoord.

Voormalig Feyenoord fan Pol van Boekel, althans zo sprak hij zich eerder geregeld uit over de club uit Rotterdam-Zuid, was die middag de VAR van dienst maar greep niet in. Sterker nog, de geluidsbanden van de wedstrijd tussen Feyenoord en PSV zijn later nooit vrijgegeven. Pas maanden later toog de zwakke scheidsrechter Gözübüyük naar Eindhoven om uitleg te geven, waarna PSV dit accepteerde en de strijdblij wist te begraven.

De genoemde heren hebben echter de schijn tegen. De KNVB verklaarde een dag na de wedstrijd al dat de bal niet op de stip gelegd had mogen worden. Met de aanstelling van de vaak arrogant fluitende Gözübüyük voor de wedstrijd tussen PSV en RKC, valt er op sociale media al van alles te lezen over de beslissing van de KNVB de veel besproken scheidsrechter weer naar het Philips Stadion te sturen.


Vorig artikelWie vervangt ‘onvervangbare’ Luuk de Jong? Hallvar Thoresen pleit voor Simons achter Til
Volgend artikelVan Nistelrooij lyrisch over Xavi Simons, die hard op weg is naar een vaste basisplaats

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in