Home Nieuws PSV richt vizier weer op Mexicaanse spelersmarkt

PSV richt vizier weer op Mexicaanse spelersmarkt

32
1

PSV heeft nog altijd het vizier gericht op de Mexicaanse spelersmarkt.

Volgens Rik Elfrink volgt PSV nog een aantal spelers, waar er ook een paar uit beeld zijn geraakt. Zo zou de club geen interesse meer hebben in Rodolfo Pizarro. Wel is Edson Álvarez is nog altijd in beeld bij de scouting van PSV.

Pizarro, een 25-jarige aanvallende middenvelder die inmiddels voor CF Monterrey speelt, werd vorige zomer ook al in verband gebracht met PSV.

Er zou zelfs gesproken zijn over een bod van negen miljoen euro. PSV ging later voor Erick Gutiérrez. “Hij was jaren geleden een optie, maar nu hebben ze al een andere speler”,zegt Elfrink tegen ESPN Deportes.

“Álvarez is een verdedigende speler en zou een mogelijkheid kunnen zijn”, zegt PSV watcher Elfrink. “Het is nu niet concreet, maar hij kan een optie zijn voor volgend seizoen.” De 21-jarige Álvarez brak in het seizoen 2016/’17 door bij Club América. De 1.90 meter lange centrale verdediger, die ook als rechtsback en verdedigende middenvelder uit de voeten kan, speelde al twintig interlands voor Mexico en geldt als een potentiele internationale topspeler.

Elfrink ging ook in op de transfergeruchten rond Hirving Lozano. Hoewel de aanvaller met zijn vorm worstelt, staat hij er nog altijd goed op in Europa. “Het is mogelijk dat Lozano na dit seizoen vertrekt bij PSV. Ik begrijp dat Napoli geïnteresseerd is, maar ze zijn op dit moment niet concreet.”


Facebook Comments

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here