Home Nieuws PSV richt vizier op grote transfer

PSV richt vizier op grote transfer

46
0

Het is voor PSV geen kwestie of zaak van mogen maar van moeten. De club heeft door het missen van Europees voetbal financiële schade opgelopen welke hersteld dient te worden. De laatste ‘grote’ transfer leverde PSV bruto 15 miljoen euro op.

Davy Propper vertrok voor een miljoenenbedrag naar de Premier League; de club moet een zelfde transfer maken dit seizoen. Een transfer van Hirving Lozano kan soelaas bieden. Toon Gerbrands is nog niet bezig met het enorme transferbedrag dat de Mexicaan vermoedelijk gaat opleveren.

“Nee. Dat past ook niet bij PSV. Bij bizarre bedragen zullen we echt ergens over nadenken. Dat geldt voor alle spelers”, zegt Gerbrands in De Telegraaf. “We hebben twintig plannetjes klaarliggen, voor iedereen, maar gaan echt niet overal ‘ja’ op zeggen. Marcel Brands gaat met spelers een partnerschap aan. Dan werken we bij topspelers als Moreno en Guardado na een paar jaar dus mee als er een mooie club komt.”

PSV heeft met Maximiliano Romero inmiddels een nieuw toptalent aangetrokken. Deze transfer wordt nog niet in het huidige boekjaar meegenomen. PSV moet dus dit seizoen gedwongen het vizier richten op een grote transfer om later weer zwarte cijfers te kunnen schrijven. “Qua winst/verliesrekening zou het kunnen dat wij dit jaar een klein verlies schrijven. Maar één grote transfer voor 1 juli en dan kan het ook gebeuren dat dit verlies wordt goed gemaakt. Onze koers is om dat te gaan realiseren”, aldus Gerbrands.


Facebook Comments Box

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here