Home Nieuws PSV richt pijlen op spelers van FC Utrecht en SC Heerenveen én...

PSV richt pijlen op spelers van FC Utrecht en SC Heerenveen én denkt opnieuw aan Driouech

3336
0

In de zoektocht naar versterkingen blijkt de club de Eredivisie niet bepaald over te slaan. Volgens het Eindhovens Dagblad scout PSV nadrukkelijk in de Eredivisie.

Earnie Stewart ziet namens PSV een langer verblijf van Jordan Teze, Olivier Boscagli en Sergiño Dest zitten en wordt daar ook op ingezet maar genoemde spelers zullen normaal gesproken interesse gaan genieten van tal van Europese clubs en in het geval van Sergiño Dest zelfs van de grotere Europese topclubs.

Er is hoe dan ook veel werk aan de winkel voor Stewart en zijn scouts. In de defensie wil PSV dus graag door met Jordan Teze, Olivier Boscagli en Sergiño Dest maar voorzichtig wordt er ook vooruit gekeken naar vervangers voor genoemde spelers. Verkoop van Jordan Teze en Olivier Boscagli valt dan ook niet uit te sluiten mocht PSV forse biedingen ontvangen. Mocht dit het geval zijn, dan komt Ryan Flamingo van FC Utrecht in beeld als vervanger. PSV lijkt de speler van FC Utrecht nadrukkelijk te volgen omdat er tevens sprake is van multifunctionaliteit. De verdediger kan namelijk ook als middenvelder uit de voeten, precies zoals Olivier Boscagli ook als verdedigende middenvelder kan spelen.

Wat betreft de aanval heeft PSV drie opties voor een versterking. Couhaib Driouech wordt nog steeds genoemd voor de rechterkant, maar ook de naam van Osame Sahraoui sc Heerenveen valt. Beide genoemde spelers zouden samen met ‘een onbekende naam’ een optie zijn voor de rechterkant bij PSV. Uiteraard zal het gaan afhangen van het wel of niet aanblijven van Johan Bakayoko, die bij een goed Europees Kampioenschap met Belgie normaal gesproken wel een stap zou kunnen gaan maken richting de Premier League.

Hirving Lozano en Noa Lang lijken als vleugelaanvallers wel bij PSV te blijven, maar om de aanval verder te versterken is Couhaib Driouech ook nog altijd in beeld. De aanvaller van Excelsior was afgelopen winterstop al dicht bij een transfer naar PSV, maar uiteindelijk wilde Excelsior niet meewerken. Ook Heerenveen-aanvaller Osama Sahraoui is door PSV bekeken. PSV scout dus nadrukkelijk in de Eredivisie naar talent.

Als het aan PSV ligt blijft Walter Benítez komend seizoen ook de eerste doelman en denkt PSV geenzins aan een uitgaande transfer. Dat ligt anders rond tweede doelman Joël Drommel, die lijkt te vertrekken. Het is op dit moment nog onduidelijk wat de plannen zijn met derde doelman Boy Waterman, die met vierde keeper Niek Schiks ook weer een groot talent achter zich heeft. Schiks verlengde onlangs zijn contract, maar zal mogelijk worden verhuurd.


Vorig artikelWorden Isaac Babadi en Tygo Land spoedig basisspelers?
Volgend artikelWaarom Arsenal-trainer Arteta ‘internationaal powerhouse’ Ismael Saibari in de gaten houdt: ‘Ik volg ze’

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in