Home Nieuws PSV richt pijlen op sc Heerenveen voor zomerse versterking

PSV richt pijlen op sc Heerenveen voor zomerse versterking

8108
0

PSV zou voor de tweede zomerse versterking weleens uit kunnen gaan komen in Heerenveen. De eerste zomerse versterking luistert natuurlijk naar de naam van Malik Tillman.

De club lijkt echter redelijk dichtbij een tweede zomerse versterking te zijn. Daar zou het voor langs sc Heerenveen moeten want PSV houdt de ontwikkeling van SC Heerenveen-speler Osame Sahraoui de laatste weken en maanden nauwlettend en nadrukkelijk in de gaten. PSV ziet duidelijk toekomst in de snelle behendige aanvaller van de club uit Friesland. Dat meldt dagblad De Leeuwarder Courant.

De directie van sc Heerenveen staat dan ook open voor een vertrek van de vleugelaanvaller en de 22-jarige Noor hoopt zelf ook op een vervolgstap, zo schrijft de Leeuwarder Courant. De aanvaller zou PSV een droombestemming noemen om daar zijn carriere te kunnen voortzetten.

Volgens de Leeuwarder Courant hoopt SC Heerenveen in de zomerse transferperiode afscheid te nemen van Sahraoui, die het nodige geld in het laatje zou kunnen gaan brengen want voor Heerenveen geldt dat een uitgaande miljoenentransfer zeer wenselijk is komende zomer. De club heeft het geld nodig om de financiële tekorten te dichten en daarnaast willen ze geld herinvesteren in de selectie om zodoende een beter seizoen dan het huidige te draaien.

Daarnaast hoopt Sahraoui zelf ook op een vervolgstap. Nu PSV al enkele weken en maanden genoemd wordt lijkt de Noorse aanvaller zijn pijlen te hebben gericht op een transfer naar Eindhoven. De snelle buitenspeler bezit de nodige potentie en wordt al enige weken in verband gebracht met een uitgaande transfer. Ook in Frankrijk klinkt zijn naam.

In de winterstop was het Franse LOSC Lille naar verluidt al bereid om miljoenen op tafel te leggen voor Sahraoui, maar tot een daddwerkelijke transfer kwam het nog niet. ‘PSV volgde de voorbije maanden zijn ontwikkeling op de voet’, weet de Leeuwarder Courant te melden.

Verder weet de Friessche krant ook te melden dat er in de afgelopen periode veel scouts naar wedstrijden van SC Heerenveen zijn gekomen om de kwaliteiten en het spel van Sahraoui te beoordelen. ‘Het wachten is nu op het moment dat het vuurwerk rondom Sahraoui losbarst. Voor Heerenveen valt het te hopen dat dit vroeg in de transferperiode gebeurt, zodat de club tijdig kan schakelen naar een opvolger’, aldus de leeuwarder Courant, dat nadrukkelijk naar PSV wijst als komende bestemming.

Sahraoui kwam dit seizoen tot dusver in 33 Eredivisie-wedstrijden in actie. Daarin was de Noorse vleugelaanvaller goed voor acht doelpunten en acht assists. Hij heeft nog een contract tot de zomer van 2026 in Heerenveen.


Vorig artikelAZ wordt genoemd voor Ruud van Nistelrooij | Weinig vleiende woorden Johan Derksen en Valentijn Driessen voor Van Nistelrooij
Volgend artikelWeerwoord Sneijder | Te makkelijke kritiek Aad de Mos: ‘Ze praten in de bus meer over Ibiza dan over de wedstrijd’

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in