Home Nieuws PSV richt pijlen op Mexicaanse verdediger

PSV richt pijlen op Mexicaanse verdediger

40
0

Afgelopen weekend was niet bepaald het weekend van Daniel Schwaab. De Duitser geldt daarentegen wel als stabiele factor in de PSV defensie en selectie en waarom wil de club graag met hem door.

Toch is het allerminst onzeker of Schwaab volgend seizoen in Eindhoven te bewonderen valt. Schwaab denkt er over om terug naar Duitsland omwille van privéomstandigheden. PSV lijkt alvast voort te willen borduren op een situatie zonder Schwaab.


De Telegraaf weet namelijk te melden dat PSV nadrukkelijk geïnteresseerd is in Edson Álvarez. PSV zou inmiddels al gesproken hebben met de zaakwaarnemer van de Mexicaanse verdediger. De interesse van PSV zou concreet zijn, weet de krant die ook meldt dat Ajax de verdediger op de korrel heeft.

De vraagprijs voor Álvarez is stevig. De Mexicanen vinden de verdediger in de huidige periode van al het transfergeweld ongeveer tien miljoen euro waard. Afgelopen winter wilde John de Jong hem ook al binnen halen, maar bleek het financieel niet haalbaar, weet de Telegraaf. Met Inter, Andere clubs in Europa hebben de verdediger ook in beeld. Met name in Italië trekt men aan de verdediger.


Facebook Comments