Home Nieuws PSV richt pijlen nadrukkelijk op Quinten Timber voor opvolging Sangaré

PSV richt pijlen nadrukkelijk op Quinten Timber voor opvolging Sangaré

2023
0

PSV houdt nadrukkelijk rekening met een vertrek van Ibrahim Sangaré.

De middenvelder heeft zich in de belangstelling gespeeld van diverse Premier League clubs. Het betreffen clubs uit de middenmoot van de Engelse hoogste League maar concreet lijkt het wel te worden voor Aston Villa, Leicester City en Newcastle United. Het heeft tot gevolg dat ook in Nederland de transfercarroussel langzaam begint te draaien.

En dus lijkt PSV voor te sorteren op een vertrek en richt de club haar pijlen op Quinten Timber van FC Utrecht. Dat melden Voetbal International en het Eindhovens Dagblad. De middenvelder werd al eerder met PSV in verband gebracht maar deze zomer zou een transfer van FC Utrecht naar PSV weleens dichterbij kunnen komen.

FC Utrecht weet dat het met Timber een speler in de gelederen heeft, die aan zijn laatste maanden bezig lijkt te zijn in de Domstad en dus houdt men rekening met een vertrek van de sterk spelende middenvelder. Het tot 2024 lopende contract zal moeten worden afgekocht maar tot op heden worden er nog geen bedragen genoemd die voor de middenvelder op tafel zouden moeten worden gelegd. PSV heeft inmiddels concurrentie van clubs in binnen- en buitenland, weten zoals VI als het ED te melden.


Facebook Comments Box

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here