Home Nieuws PSV rekent op komst Steven Berghuis

PSV rekent op komst Steven Berghuis

66
0

PSV denkt komend seizoen te beschikken over Steven Berghuis.

Berghuis zou Hirving Lozano of Steven Bergwijn moeten opvolgen. Het is de laatste dagen stil rond Lozano maar VI weet dat PSV er toch wel vanuit lijkt te gaan dat Lozano vertrekt uit Eindhoven.


Het is nog vroeg in de transferzomer maar PSV moet en zal een sterk elftal op de been brengen om FC Basel goede tegenstand te kunnen bieden. De club wenst zo het seizoen succesvol te laten starten. Een doel wat de club voor ogen heeft is om scorend vermogen en een goede voorzet op de vleugel tot haar beschikking te hebben. Berghuis past in dat plaatje.

De inmiddels 27 jarige buitenspeler van Feyenoord is toe aan een stap hogerop en geldt als een speler die er meteen staat. De aanvaller zakt zelden door de ondergrens en kan met zijn bijna gegarandeerde aantal voorzetten, assists en doelpunten meteen een meerwaarde voor PSV bewerkstelligen.

Steven Berghuis heeft inmiddels ook al met PSV gesproken over een transfer. Feyenoord zou zo’n 20 miljoen euro voor Berghuis willen ontvangen waar PSV 12 miljoen zou willen betalen.


Facebook Comments