Home Nieuws PSV rekent op doorbraak Steven Bergwijn

PSV rekent op doorbraak Steven Bergwijn

23
0
De kans is groot dat Maxime Lestienne bezig is aan zijn laatste weken als speler van PSV, meldt VI dinsdagmorgen. PSV richt de pijlen op een doorbraak van Steven Bergwijn.
Bergwijn staat klaar om de plek van Lestienne in de selectie over te nemen, die op dit moment nog gehuurd wordt van Al-Arabi. ‘Pas na het seizoen zal zijn situatie door de Arabieren opnieuw worden bekeken, en dan nog is huren geen goedkope optie. Maar het belangrijkste is dat zijn aanwezigheid dit seizoen een duidelijke insteek had’, zegt Marcel Brands over de onzekere situatie van Lestienne.

Brands doelt op Steven Bergwijn, die al jaren als groot talent geldt, en zijn contract eerder dit seizoen verlengde tot medio 2020. Hij behoort tot de selectie van PSV, maar speelt zijn wedstrijden voornamelijk bij de beloften. ‘Een overbruggingsjaar was nodig en heeft ook zijn vruchten afgeworpen. We zijn zeer te spreken over zijn ontwikkelingen. Hij traint dagelijks mee en laat zich nadrukkelijk zien in de duels van Jong PSV. We verwachten dat hij na de zomer voor zijn kans kan gaan als basisspeler van PSV.’ Bergwijn kwam dit seizoen pas tot vijf invalbeurten waarin hij nog niet veel indruk wist te maken.


Facebook Comments

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here