Home Nieuws PSV reageert op medische staf zaak: ‘We willen niet reageren op anoniem...

PSV reageert op medische staf zaak: ‘We willen niet reageren op anoniem gefluister’

1468
0

De situatie rond de recente aantijgingen in het NRC Handelsblad ten aanzien van het botsen tussen Mark van Bommel en enkele leden van de medische staf is bij PSV onder controle.

Althans, die indruk wekte de club met enkele reacties vanuit de media afdeling van de club. Via Twitter reageerde woordvoerder Thijs Slegers dit weekend op de kwestie nadat fans zich verbaasde over de roddels.

Het komt er in het kort op neer dat de club wist van de publicaties alvorens de daadwerkelijke publicatie in het NRC Handelsblad. Maar er wordt tevens aangegeven dat er vanuit de club niet is meegewerkt en dat er daardoor ook niets onderzocht behoeft te worden.

Via Twitter, wellicht niet het beste medium om op de zaak te reageren, zegt Slegers ook: ‘Onze mensen hebben niet meegewerkt, er valt niets te onderzoeken’. De officiële reactie van de club in het NRC handelsblad vorige week was:

“Wij reageren niet op verhalen die zijn gebaseerd op anonieme bronnen. Dat is clubbeleid”, zo herhaalde Thijs Slegers het eerder ingenomen standpunt van de club inzake de publicaties van vorige week.


Facebook Comments

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here