Home Nieuws PSV reageert na 10 arrestaties op stadion incidenten en indringers: ‘Geen PSV...

PSV reageert na 10 arrestaties op stadion incidenten en indringers: ‘Geen PSV fans, die mensen kennen we niet’

798
0

Niet alleen de Eredivisie, ook de Europa League heeft donderdagavond te maken gekregen met incidenten rond het stadion. Rondom het Philips Stadion werd het even onrustig doordat een groep het stadion wilde binnendringen.

Na de vuurwerkshow was het even onrustig en dus moest er ingegrepen worden. De politie heeft een aantal aanhoudingen verricht nadat een aantal personen hardhandig het stadion trachtte binnen te dringen. Een grote groep PSV-fans steunde de selectie met een vuurwerkactie voor het stadion, terwijl een aantal personen even later ook de toegangspoorten van het stadion forceerden. Hierop heeft de ME ingegrepen, meldt Omroep Brabant: vier indringers zijn aangehouden.

Er is vrijwel meteen ingegrepen. De politie van Eindhoven heeft tien mensen gearresteerd die het stadion binnen wilden komen door een hek te forceren. Dat lukte, mede door ingrijpen van de agenten, niet. De spelersbus op het stadionplein werd onthaald door ongeveer vijfhonderd fans. “Dat was georganiseerd en ging prima”, zegt een woordvoerster van de club tegen het Eindhovens Dagblad. “Toen het vuurwerk te lang aanhield, is de groep die de actie had georganiseerd weggegaan. Een groep die overbleef, probeerde het stadion in te komen. Dat hebben we weten te voorkomen. De mensen die dat deden kennen we niet, het zijn geen PSV-supporters.”


Facebook Comments Box

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here