Home Nieuws PSV probeert Angeliño terug te halen maar heeft concurrentie van Ajax

PSV probeert Angeliño terug te halen maar heeft concurrentie van Ajax

414
0

De Spaanse linksback Angelino staat opnieuw in de belangstelling van PSV.

De inmiddels 22 jarige linkervleugelverdediger annex aanvaller, speelt maar mondjesmaat bij Manchester City en valt vaak buiten de boot bij het vlaggenschip van Pep Guardiola.

PSV is inmiddels achter de schermen bezig om Angelino terug naar Eindhoven te halen. Dit meldt de Telegraaf maandagavond laat. Echter zou het concurrentie van Ajax hebben, meldt de krant. Angelino zou aangeboden zijn bij Ajax maar verder is daar nog niks over bekend.

Het is ook onduidelijk of City wenst mee te werken aan een vertrek of tijdelijk vertrek van Angelino naar een andere club. Duidelijk is dat de Spanjaard niet echt in de plannen van Guardiola voorkomt want hij startte pas twee keer in de basis en mocht ook twee keer invallen.

PSV ontving afgelopen zomer na een eerder gemaakte afspraak met City 12 milioen euro voor de verdediger maar heeft waarschijnlijk geen nieuwe terugkoopclausule in de transferovereenkomst weten te genereren. PSV heeft grote problemen op de linksbackpositie maar het transfereren van Angelino moet ook niet overtrokken worden want met de geroemde Spanjaard in de gelederen werden vanaf januari 2019 tot en met mei 2019 ook genoeg punten verspeeld.


Facebook Comments Box

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here