Home Nieuws PSV presenteert Yvon Mvogo: ‘Ik ben er klaar voor eerste keeper te...

PSV presenteert Yvon Mvogo: ‘Ik ben er klaar voor eerste keeper te worden bij een topclub’

693
0

Yvon Mvogo is definitief binnen en komt op huurbasis over van RB Leipzig, dat hem voor twee seizoenen aan PSV zal verhuren.

PSV wilde de meevoetballende keeper graag kopen van Leipzig maar daar stak de Red Bull club een stokje voor. Mvogo landde maandagmiddag in Eindhoven en sloot per direct aan bij de selectie van Roger Schmidt.

Mvogo is geboren in Kameroen en groeide op in Zwitserland. De tweevoudig international maakte in de zomer van 2017 de overstap van Young Boys naar RB Leipzig en kwam sindsdien niet verder dan vijf Bundesliga-optredens namens de Duitse club, die vorige week strandde in de halve finale van de Champions League.

De doelman tekende vorige week een nieuw contract bij Leipzig. “Dat was een voorwaarde voor hen om met een vertrek in te stemmen en het zorgde voor een aantrekkelijke constructie voor ons. Ze hebben meegedacht en daar zijn we erg blij mee”, stelt technisch manager John de Jong op de clubwebsite.

Mvogo zelf is blij met zijn overstap naar Eindhoven. “Ik hoop bij PSV te kunnen tonen dat ik er klaar voor ben om bij een topclub eerste keeper te worden. Alle betrokken partijen hebben bewust voor een verhuur van twee seizoenen gekozen. Dat geeft rust, maar het geeft tevens aan dat ze het bij PSV in me zien zitten. Het is aan mij om dit vertrouwen waar te maken.”


Facebook Comments Box

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here