Home Nieuws PSV presenteert middenvelder Dantaye Gilbert

PSV presenteert middenvelder Dantaye Gilbert

4165
0

Het internationale transferwindow is sinds vrijdagavond gesloten maar dat betekent niet dat de clubs ook daadwerkelijk stil stil zitten.

Ook na het sluiten van het window is PSV nog actief op de transfermarkt. De club heeft zich namelijk versterkt met de achttienjarige Dantaye Gilbert. De middenvelder uit Trinidad en Tobago tekent tot medio 2025 en sluit in eerste instantie aan bij Jong PSV.

Earnie Stewart richtte zich eerder vrijdag op Burnley verdediger CJ Egan-Riley voor de positie centraal achterin bij de beloften van PSV. Riley en Burnley reageerden te traag op Deadline Day en faalden in de administratieve afwikkeling van het geheel.

PSV schakelde meteen door naar Gilbert, die al langer in beeld is en ook achterin kan spelen. Zoals bekend werd Armel Bella-Kotchap de broodnodige versterking voor de achterhoede, waar eerder ingezet werd op Davinson Sánchez, Zeno Debast en Jarrad Branthwaite niet haalbaar bleken.

De transfer van Dantaye Gilbert bleek al langer tijd helemaal rond te zijn. De club besloot Dantaye Gilbert pas na het verstrijken van de deadline te presenteren. Het is niet voor het eerst dat Gilbert in Eindhoven te bewonderen is want de club nodigde Gilbert al eerder uit.

Dantaye Gilbert speelde mee tijdens diverse oefenduels en liet zich daarin zeker gelden. Gilbert kan naast verdedigend ook aanvallend van waarde zijn. Eerder speelde Gilbert voor San Juan Jabloteh uit zijn geboorteland Trinidad en Tobago.


Vorig artikelArsenal-trainer Arteta blikt alvast vooruit op Arsenal-PSV: ‘Dit is een ander PSV’
Volgend artikelSamenvatting RKC Waalwijk – PSV

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in