Home Nieuws PSV presenteert in de toekomst geen shirts meer zonder clublogo

PSV presenteert in de toekomst geen shirts meer zonder clublogo

1855
0

PSV dacht deze zomer een nieuw Europees uitshirt te presenteren welke goed ontvangen zou gaan worden.

Dat bleek toch anders uit te pakken. Het zogenaamde derde oftewel Europese shirt, werd bijzonder slecht ontvangen door de PSV achterban. Er ontbrak immers een clublogo op het shirt. En dat werd bepaald niet geaccepteerd door het gros van de achterban. Ook fans van andere clubs gesponsord door PUMA toonden bepaald geen enthousiasme over het zogenaamde derde Europese shirt.

Daar komt ook geen vervolg meer op, zo is gebleken. De club zal in de toekomst geen shirts meer presenteren zonder clublogo. Dat geeft Eli Lejeune, Head of Marcom, Brand & Design van de club, aan in de Peesjevee Podcast. “We hebben hier zeker van geleerd. Ik kan nu vast verklappen dat dit niet meer terug gaat komen”, aldus Lejeune. “Ze zijn ook niet veel verkocht. Ik zag zelfs een foto waarop één iemand dat shirt aan had en er vervolgens allemaal reacties op die persoon kwamen hoe hij dat shirt had kunnen kopen.”

PUMA koos er voor om dit ontwerp dit seizoen uit te rollen onder alle clubs. “Toen we het te zien kregen, dachten we al meteen dat dit in potentie een shirt kan worden waar mensen iets van gaan vinden”, zo geeft Lejeune aan. “Maar wij werken echt goed samen met PUMA. Maar ook clubs als Manchester City, Borussia Dortmund en AC Milan spelen met dit type shirt. Op dat moment hebben we gezegd dat we het gewoon gingen doen en gingen kijken wat er zou gebeuren. Er gebeurde dus ook wat.”


Facebook Comments Box