Home Nieuws Italiaans gerucht: PSV polst Dries Mertens voor terugkeer naar Eindhoven

Italiaans gerucht: PSV polst Dries Mertens voor terugkeer naar Eindhoven

7155
0

PSV onderhoudt al jaren goede contacten met Dries Mertens. De banden tussen club en speler zijn ook in zijn Italiaanse jaren warm gebleven.

Mertens presteert naar behoren bij de club uit Napels en is na Maradona de meest populaire speler ooit. Toch gaan ook voor Mertens de jaren tellen en wordt er nagedacht over de toekomst. Daar zou PSV een rol in kunnen spelen. Volgens het Italiaanse medium Napoli Calcio & Mercato heeft PSV namelijk recent geïnformeerd bij Dries Mertens of hij open zou staan voor een terugkeer naar Eindhoven.


Ondanks dat Mertens nog plannen heeft voor Amerikaanse MLS League zou er een ook voorkeur bestaan voor een terugkeer naar Belgie omdat zijn vriendin zwanger is. Het contract van de topscorer aller tijden van Napoli loopt na dit seizoen af, maar de Italiaanse club heeft een optie om deze met een jaar te verlengen. PSV lijkt in de wachtkamer te zitten.

Mertens speelde eerder al van 2011 tot 2013 voor PSV en kwam toen in 88 officiële wedstrijden tot 45 goals en 43 assists. Sindsdien speelt hij voor Napoli.