Home Nieuws PSV plant afspraak met van Ginkel na duidelijk signaal: ‘Ik blijf het...

PSV plant afspraak met van Ginkel na duidelijk signaal: ‘Ik blijf het liefste bij PSV’

1237
0

PSV lijkt een grote slag te gaan slaan op de internationale transfermarkt.

Marco van Ginkel was na afloop van de wedstrijd in en tegen Utrecht duidelijk over zijn toekomst als voetballer: ‘Het liefste blijf ik bij PSV’, zei van Ginkel na de remise.


De middenvelder met de band om de arm liet weer zien waar hij toe in staat is en dat is belangrijk zijn voor de ploeg. Het signaal van Marco van Ginkel is natuurlijk ook opgepakt door John de Jong. De club heeft inmiddels een afspraak staan met van Ginkel om over de toekomst te praten. PSV en van Ginkel gaan op korte termijn met elkaar in gesprek, zo melden VI en het Eindhovens Dagblad.

De pas 28-jarige middenvelder is deze zomer transfervrij omdat zijn contract bij Chelsea niet is verlengd. Van Ginkel speelde dit seizoen voor de derde keer op huurbasis voor PSV. In de acht jaar die hij onder contract stond bij Chelsea speelde de middenvelder mede door blessureleed slechts vier keer in het eerste elftal van de club uit Londen. Ook werd hij uitgeleend aan Stoke City en AC Milan. van Ginkel oogt fit en scherp en heeft maar een wens: een contract bij PSV.

Roger Schmidt is erg blij met de ontwikkelingen. Schmidt liet al meermaals weten zeer onder de indruk te zijn van Van Ginkel, en dan met name zijn professionaliteit en het voorbeeld dat hij is voor de jongere spelers in de selectie.


Facebook Comments