Home Nieuws PSV persoonlijk akkoord met Ricardo Pepi, ook Amerikaanse media melden aanstaande transfer

PSV persoonlijk akkoord met Ricardo Pepi, ook Amerikaanse media melden aanstaande transfer

2483
0

De transfer van Ricardo Pepi nadert dan nu toch echt haar voltooiing en dat mag ook wel na wekenlange onderhandelingen tussen PSV en Augsburg FC.

Tal van binnen- en buitenlandse media zijn al weken zeker van de aankomende transfer maar Feyenoord dacht lang toch nog kans te maken wat betreft de komst van de zo gewilde Amerikaanse spits. PSV nadert een akkoord met Augsburg en PSV heeft inmiddels ook een akkoord bereikt met de Amerikaan over de persoonlijke voorwaarden. Dat meldt Fabrizio Romano, de Italiaanse transferspecialist.

Volgens de Italiaanse feitenkenner bevindt de deal zich nu in de afrondende fase. PSV moet alleen de laatste details nog bespreken met FC Augsburg. Naar verluidt betaalt PSV een bedrag dat richting de tien miljoen euro. Daarnaast bedingen de Duitsers een ‘dubbelcijferig’ doorverkooppercentage, dat stevig te noemen is.

Pepi was afgelopen seizoen een trefzekere spits voor FC Groningen, waarvoor hij twaalf keer scoorde in de Eredivisie. De twintigjarige aanvaller speelde zich ook in de kijker bij Feyenoord, dat echter niet zo ver wilde gaan als PSV. Zelf wilde hij ook alleen naar PSV maar onderhandelingen namen veel tijd in beslag. In het Philips Stadion moet hij de concurrentie aangaan met Luuk de Jong. Een terugkeer naar Augsburg was voor hem geen optie gezien de onrust tussen hem en zijn zaakwaarnemer.

Bij PSV komt Pepi opnieuw Earnest Stewart tegen. De technisch directeur kent Pepi vanuit zijn vorige functie bij de Amerikaanse bond. Ricardo Pepi is inmiddels de vaste spits van het goed presterende en talentvolle ploeg van de Verenigde Staten. Amerikaanse media maken ook melding van de aanstaande transfer. Er wordt veel verwacht van de pas 20-jarige spits van Team USA. De verrichtingen van de aanstaande PSV spits worden dan ook op de voet gevolgd. Luuk de Jong is gewaarschuwd.


Vorig artikel70 miljoen euro | Miljoenendeal AC Milan en Newcastle, Italiaanse media wijzen naar Ibrahim Sangaré
Volgend artikelOnder grote belangstelling van fans rondt ‘grote Ligue 1 speler’ Stijn Spierings transfer naar Lens af

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in