Home Nieuws PSV pakt door voor verdediger: ‘PSV meldt zich bij Liverpool voor huur...

PSV pakt door voor verdediger: ‘PSV meldt zich bij Liverpool voor huur van Nathaniel Phillips’

6220
0

PSV lijkt door te pakken in de wens om een extra verdediger aan te trekken.

Na de blessure van Andre Ramalho wenst PSV in een seizoen vol Corona besmettingen een extra verdediger aan de selectie toe te voegen. PSV richt de pijlen op de Premier League en Liverpool FC. Volgens het Engelse Football Insider heeft PSV zich bij Liverpool gemeld voor verdediger Nathaniel Phillips.

De 24-jarige centrale verdediger komt bij de Engelse topclub amper aan spelen toe en mag daarom vertrekken. Liverpool zou Phillips het liefst willen verkopen, maar indien er geen club komt die de vraagprijs van omgerekend ruim 14 miljoen euro wil betalen is ook een verhuur bespreekbaar, weet het medium te melden. Er is concurrentie, wordt er gemeld. Een bod van Watford van ruim 8 miljoen euro zou al zijn afgewezen door Liverpool.

Ook West Ham zou belangstelling hebben in de verdediger, net zoals enkele clubs uit de Duitse eerste Bundesliga. Mede door een gebroken jukbeen kwam hij dit seizoen pas drie officiële duels in actie voor het eerste elftal. Vorig seizoen speelde hij wel een aantal wedstrijden voor Liverpool vanwege de vele blessures in de verdediging. Het contract van Phillips loopt nog tot de zomer van 2025 door. Eerder speelde hij al een seizoen op huurbasis voor VfB Stuttgart. Het is niet bekend of Phillips openstaat voor een verhuur voor een korte periode.


Vorig artikelAnalisten alom kritisch: ‘Een jaar lang iedereen de schuld gegeven, Vanenburg is fitter dan Ihattaren’
Volgend artikelColumn: Uitspraak over ‘expres te laat komen’ na Ajax – PSV zegt alles over de mentaliteit van Mo Ihattaren

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in