Home Nieuws PSV pakt door voor Braziliaanse middenvelder Souza maar heeft stevige concurrentie

PSV pakt door voor Braziliaanse middenvelder Souza maar heeft stevige concurrentie

4064
0

PSV lijkt serieus in de markt te zijn voor de Braziliaanse middenvelder Vinícius Souza. PSV pakt ook door maar heeft inmiddels stevige concurrentie.

Dat meldt Voetbal International middels de mededeling dat de club de Braziliaan wil toevoegen aan de selectie. De 22-jarige Braziliaan is een gewild transfertarget geworden afgelopen weken maar er zijn meer clubs met interesse. De gewilde middenvelder is eigendom van Lommel, ook onderdeel van het verfoeide voetbalimperium van de City Group. Lommel, een club zonder naam en faam, stalde de middenvelder op haar beurt weer bij KV Mechelen, een club van naam en faam. Lommel, eigendom van de City Group, speelt op het tweede niveau van België.

Ook Club Brugge en Fenerbahçe hebben interesse in Souza, die afgelopen seizoen 35 wedstrijden speelde voor Mechelen. Lommel kocht de Braziliaan via de City Group twee jaar geleden voor 2,5 miljoen euro. PSV wil Souza het liefst definitief overnemen, maar het is nog onduidelijk of dat haalbaar is. De City Group lijkt hem liever te willen verhuren, schrijft Voetbal International over de Braziliaan over wie nog relatief weinig bekend is.


Vorig artikelMaxi Romero onderweg naar Argentinie voor afronden transfer, Argentijnse club verhoogde bod
Volgend artikelFenerbahce valt af als mogelijk tegenstander, nog 5 teams resteren in voorronde Champions League

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in