Home Nieuws PSV pakt door en kan wensen Van Nistelrooij snel invullen: Nieuwe spitsen...

PSV pakt door en kan wensen Van Nistelrooij snel invullen: Nieuwe spitsen lijken op komst

25185
0

PSV pakt net als de vorige transferzomer in 2021 al vroeg stevig door op de nationale en internationale transfermarkt.

Keeper Argentijnse keeper Benitez werd vastgelegd alsmede Hoever voor de defensie. Een andere wens van Ruud van Nistelrooij wordt mogelijk ook snel ingevuld want er dienen aanvallende versterkingen te worden vastgelegd. Ruud van Nistelrooij kan tot op heden worden omschreven als een coach die precies weet wat hij wil. En van Nistelrooij wenst spitsen aan zijn selectie toe te voegen.

Het heeft er inmiddels alle schijn van dat dat ook snel gaat gebeuren. De geruchten over aanvallende versterkingen zijn daar en PSV hoopt de komende week een belangrijke slag te slaan op de internationale transfermarkt. Marcel Brands en John de Jong willen voor het trainingskamp in het Duitse Mariënfeld, dat begin juli wordt afgewerkt, de aanvalslinie op orde hebben. Dat betekent dat er nog twee spitsen zullen worden aangetrokken, zo is de verwachting.

Ruud van Nistelrooij wil het seizoen namelijk starten met vier buitenspelers en drie spitsen, schrijft het Eindhovens Dagblad over de aanval voor seizoen 2022-2023. Luuk de Jong is de voornaamste kandidaat om eerste spits te worden maar de naam van de talenvolle Italiaan Wilfried Gnonto en Red Bull Salzburg-aanvaller Roko Simic klinken veelvuldig door als potentiele aanvallers om de selectie te komen versterken. Beide aanvallers hebben wel een stevig prijskaartje om de nek hangen maar niets is onmogelijk in het nieuwe tijdperk Marcel Brands bij PSV.

De club moet wel doorpakken komende dagen en weken want met ‘slechts’ Carlos Vinícius en Yorbe Vertessen beschikt van Nistelrooij over slechts twee aanvallers dan wel spitsen. Het is momenteel stil rond zowel Maxi Romero en de Braziliaanse vleugelspeler Savinho.


Vorig artikelFC Volendam richt pijlen op PSV: Brainport concept ideaalbeeld voor voorzitter Jan Smit
Volgend artikelPSV iconen halen uit naar vertrokken speler: ‘Dat clubs daar nog intrappen’

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in