Home Nieuws PSV opnieuw in verband gebracht met Thomas Ouwejan: ‘Az gaat PSV niet...

PSV opnieuw in verband gebracht met Thomas Ouwejan: ‘Az gaat PSV niet sterker maken’

1868
0

In de zoektocht naar een nieuwe linksback wordt PSV opnieuw in verband gebracht met Thomas Ouwejan. Dit keer lijkt PSV er wat eerder bij dan vorig seizoen.

De naam van de back wordt aan PSV gekoppeld maar een daadwerkelijke overgang is allerminst zeker, denken analisten. AZ gaat volgend seizoen proberen om weer volop mee te spelen voor de Eredivisie-titel, denken de kenners bij FOX en dat zou de club weerhouden spelers aan de topclubs in Nederland te willen verkopen. Linksback Thomas Ouwejan werd vorig seizoen al in verband gebracht met onder meer PSV.

Mario Been heeft zo zijn bedenkingen:”Zou AZ mee willen werken? PSV is een concurrent. Ik spreek Robert Eenhoorn regelmatig: AZ heeft de zaakjes goed voor elkaar. Ze willen dit jaar gewoon weer honderd procent mee gaan doen om de titel. Ik denk, als ze deze selectie bij elkaar kunnen houden en één of twee échte versterkingen kunnen halen, dat ze daar ook zeker in mee gaan doen. Dan gaan ze zeker PSV niet sterker maken.”

Been ziet dat het in Eindhoven vooralsnog erg rustig blijft en dat PSV lijkt af te wachten hoe de markt zich gaat ontwikkelen. “PSV heeft nog niet veel gehaald, die hebben nog niets gedaan”, stelt hij. Presentator Milan van Dongen stelt dat de nieuwe trainer, Roger Schmidt, zijn spelers eerst aan het werk wil zien voordat hij de transfermarkt op gaat. 


Facebook Comments Box

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here