Home Nieuws PSV op weg naar bekerfinale: Van Nistelrooij analyseerde tegenstander Spakenburg compleet

PSV op weg naar bekerfinale: Van Nistelrooij analyseerde tegenstander Spakenburg compleet

647
0

Ruud van Nistelrooij en PSV nemen de wedstrijd tegen amateurclub Spakenburg uiterst serieus. De trainer laat niets aan het toeval over.

Van onderschatting is dus geen sprake bij PSV. SV Spakenburg is compleet geanalyseerd om goed voor de dag te komen in de halve finale van de KNVB Beker. “Ik vlieg de wedstrijd aan zoals we dat altijd doen. Of het nou de Champions League, Europa League, of een topper in de Eredivisie is”, zegt Van Nistelrooij tegen de NOS.

Over de voorbereiding zegt de trainer dat niets aan het toeval is overgelaten. Zelfs het veld en de kleedkamer zijn gecheckt. “Wij willen maar één ding en dat is de finale halen”, aldus Van Nistelrooij. “De halve finale van beker is altijd een topwedstrijd. Altijd. Tegen wie je ook speelt, waar het ook is.”

PSV trapt op Sportpark De Westmaat om 20.00 uur af tegen Spakenburg, dat tiende staat in de Tweede Divisie en op weg naar de historische halve finale FC Groningen en FC Utrecht uitschakelde. Het dorp is al weken in de weer met de halve finale.

Van Nistelrooij zegt over de halve finale tegen de amateurclub: “Ze hebben twee Eredivisie-teams gepakt in uitduels en liefst zeven doelpunten gemaakt. Alleen maar respect daarvoor.”


Vorig artikelAad de Mos is zeker: ‘Feyenoord en PSV naar Champions League, Conference League voor Ajax’
Volgend artikelPopulaire Branco van den Boomen zou Toulouse voor PSV wil verruilen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in