Home Nieuws PSV op trainingskamp naar Duitsland; oefenwedstrijden live uitgezonden

PSV op trainingskamp naar Duitsland; oefenwedstrijden live uitgezonden

2701
0

PSV laat het Zwitserse Verbier definitief voor wat het is wat de voorbereiding op het nieuwe seizoen aangaat.

Het oefenprogramma van PSV in de voorbereiding op het nieuwe seizoen werd vrijdagmorgen bekend gemaakt. Roger Schmidt gaat met PSV op trainingskamp naar Duitsland.

PSV gaat van 3 tot en met 9 augustus naar Marienfeld. In het Duitse dorp worden twee oefenduels gespeeld, die beiden live worden uitgezonden.

Zaterdag 8 augustus speelt PSV tegen SC Verl en zondag 9 augustus tegen KFC Uerdingen. Beide clubs spelen op het derde niveau. Schmidt heeft een verleden bij Verl en kwam er tussen 1995 en 2002 tot 207 gespeelde wedstrijden.

De trainingen en wedstrijden zijn niet toegankelijk voor supporters, zo benadrukt de club. ‘De Corona-beperkingen die gelden in het gebied waar PSV verblijft, in combinatie met de logistiek ter plaatse, maken een handelbaar verloop van ‘open trainingen’ onmogelijk’, is de mededeling. ‘PSV roept supporters daarom dringend op niet af te reizen naar Marienfeld.’

De wedstrijden van PSV worden wel live uitgezonden. Volgende week vrijdag 31 juli speelt de ploeg van Schmidt een oefenwedstrijd tegen UNA op De Herdgang. Na het trainingskamp in Duitsland zijn Vitesse op 15 augustus en Willem II op 21 augustus de tegenstanders in officiële oefenwedstrijden.


Facebook Comments Box

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here