Home Nieuws PSV op koers voor bekersucces: ‘We moesten het nu ook wel laten...

PSV op koers voor bekersucces: ‘We moesten het nu ook wel laten zien’

172
0

PSV ligt op koers om voor het eerst sinds 10 jaar weer eens bekersucces te gaan behalen.

NAC Breda was kansloos in Eindhoven en dus gloort er een bekerfinale. Na afloop bleek dat er ook sprake was van opluchting.
In gesprek met ESPN gaf Cody Gakpo aan blij te zijn dat PSV de halve finale van de beker had gehaald. De aanvoerder kijkt uit naar meer succes in de beker.

“We moesten het ook wel laten zien. We hebben twee keer thuis verloren en dan moeten we wel opstaan en een reactie geven. Dat hebben we denk ik wel gedaan”, aldus Gakpo. “Ook mooi dat Noni weer terug is en een goede wedstrijd heeft gespeeld, Eran is weer gestart en Vini is er weer bij. Ook nog een debutant, al met al een mooie avond denk ik.”

Gakpo zag Noni Madueke al snel de score openen en dat deed hem flink deugd na al het blessureleed. “Ik ben trots op hem. Het was moeilijk. Hij is nog jong en dan twee keer achter elkaar dezelfde blessure. Dat doet wat met een persoon”, zo gaf hij aan. “Ik ben blij dat hij het goed heeft gedaan en ben vooral trots op hem. Dat heb ik hem ook verteld. Er speelde ook nog wel wat anders, maar dat is privé. Ik ben blij dat hij dat goed heeft opgepakt.”

PSV verloor twee keer achter elkaar in de competitie en dus was er veel kritiek. Gakpo wist dat er gepresteerd diende te worden. “We hebben vandaag wat neergezet en we zullen in deze flow en deze sfeer moeten blijven. We moeten het seizoen op deze manier uitspelen. We zitten in de halve finale, in de competitie is er nog van alles mogelijk en in de Conference League zitten we ook nog. We moeten gewoon bij elkaar blijven en goede prestaties neer gaan zetten.”


Facebook Comments Box

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here