Home Nieuws PSV de markt op voor nieuwe middenvelder

PSV de markt op voor nieuwe middenvelder

14
0

Het vertrek van Stijn Schaars naar sc Heerenveen en de afzegging van Marco van Ginkel hebben er voor gezorgd dat PSV op zoek zal gaan naar een middenvelder. Vele namen worden genoemd. Volgens het Eindhovens Dagblad zijn er drie scenario’s. 

Het eerste scenario is dat PSV een absolute topversterking naar Eindhoven haalt. Marcel Brands haalt dan een middenvelder die Jorrit Hendrix uit de basis kan spelen. Bovendien moet de aanwinst ervoor zorgen dat het middenrif in balans blijft. Internationale ervaring is een vereiste, gezien het feit dat PSV opnieuw hoge ogen wil gooien in de Champions League.

Optie twee is dat PSV niet kiest voor een topversterking, maar voor een speler met groeipotentie. Markus Henriksen wordt genoemd zou een optie zijn, gezien het feit dat hij nog één jaar vastligt bij AZ. De naam van Steven DUfour klinkt daarbij opnieuw. De middenvelder staat op de nominatie om Anderlecht te verlaten. Het derde en laatste scenario is dat PSV niet één maar twee middenvelders haalt. Dit omdat ook Adam Maher de club nog kan verlaten.


Facebook Comments

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here