Home Nieuws PSV ontvangt concreet bod op Romero, clubs in gesprek over naderende transfer

PSV ontvangt concreet bod op Romero, clubs in gesprek over naderende transfer

3633
0

Maximiliano Romero staat op het punt om PSV te gaan verlaten. De onfortuinlijke Argentijn kan terugkeren naar zijn vaderland.

Het nieuws wordt in thuisland Argentinië bevestigt. Volgens de Argentijnse journalist César Luis Merlo heeft Racing Club zich bij PSV gemeld voor Maximiliano Romero. Racing club is een succesvolle club in Argentinie en inmiddels 18-voudig kampioen.

Racing Club heeft zelfs al een officieel en concreet bod hebben uitgebracht op Romero, die van PSV ook mag vertrekken. De naderende transfer wordt mogelijk volgende week al afgerond, melden media in het thuisland van Romero. Romero kwam in januari 2018 naar PSV, maar vanwege veel blessureleed kwam hij maar tot 17 officiële wedstrijden. PSV betaalde destijds 10 miljoen euro en had toen stevige concurrentie van onder meer Vfb Stuttgart en Borussia Dortmund.

Romero heeft bij PSV vooral veel korte invalbeurten achter zijn naam staan. De potentie is er zeker maar blessures lopen als een rode draad door de carrière van de Argentijn.


Vorig artikelDe grote doorbraak van Johan Bakayoko lijkt aan de hand van Ruud van Nistelrooy aanstaande
Volgend artikelVan der Doelen breekt lans voor Drommel: ‘Bij Drommel zie je wat spelen bij PSV met jonge mensen kan doen’

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in