Home Nieuws PSV ontkent berichtgeving van De Telegraaf, spelers praten vaker met clubleiding

PSV ontkent berichtgeving van De Telegraaf, spelers praten vaker met clubleiding

616
0

Een storm in een glas water. Zo kunnen we de berichtgevingen vanuit De Telegraaf over klagende PSV’ers bij de directie het beste aanduiden.

De krant lijkt het geheel veel groter te maken dan het is omdat er vaker overleg wordt gepleegd tussen spelers en de directie. Wie bovendien de omgang van Ruud van Nistelrooij met de spelersgroep gade weet te slaan, kan niet anders concluderen dat er geen sprake van onrust is.

De Telegraaf meldde zondagavond dat er binnen de spelersgroep van PSV veel onvrede is over het functioneren van Ruud van Nistelrooij. In de week na de gewonnen bekerfinale zou een afvaardiging van de bepalende spelers al gesproken hebben met algemeen directeur Marcel Brands en technisch directeur Earnest Stewart. Er worden vraagtekens gezet bij de wijze van communiceren en de gemaakte tactische keuzes van Van Nistelrooij. Ook de verstoorde relatie met assistent-trainers André Ooijer en Fred Rutten zou de sfeer al langere tijd negatief beïnvloeden.

Het geheel wordt door de club weersproken. Volgens clubwatcher Rik Elfrink ontkent PSV de berichten dat de spelersgroep bij de directie zou hebben geklaagd over Ruud van Nistelrooij.

In een artikel op de website van het Eindhovens Dagblad wordt gemeld dat de spelersgroep in een gesprek met de directie wel heeft aangedrongen op een langer verblijf van Fred Rutten en wordt het vertrek van André Ooijer betreurd. Ooijer stopt na dit seizoen vanwege persoonlijke redenen, terwijl Rutten nog geen beslissing heeft genomen over zijn toekomst.

Een afvaardiging van de spelersgroep praat vaker met de clubleiding. Eerder dit jaar was besproken dat de technische staf te groot was. Sindsdien zit de Spanjaard Javier Rabanal bij wedstrijden niet meer op de bank.


Vorig artikelBegrip Luuk de Jong voor stevige fluitconcerten
Volgend artikelCijfermatig is Milan van Ewijk opvolger van Dumfries: ‘Van Ewijk is geen verdediger’

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in