Home Nieuws PSV onderzoekt uitbreiding Philips Stadion

PSV onderzoekt uitbreiding Philips Stadion

338
0

Het Eindhovens Dagblad maakte onlangs al melding van de plannen om de vraag naar extra conferentieruimtes vanuit de Brainport regio te koppelen aan de uitbreiding van het Philips Stadion.

De Brainport regio bevindt zich al jaren in een groei en daardoor is er extra vraag naar faciliteiten. PSV speelt met de gedachten daarop in te springen door het stadion uit te breiden met als doel bedrijven te kunnen faciliteren. Daarbij zou de Noord-tribune in beeld zijn.

Na de bekendmaking van het verlengen van het contract van Toon Gerbrands meldt VI dat de club momenteel onderzoekt doet naar uitbreiding van het Philips Stadion.

‘De club onderzoekt momenteel de mogelijkheden om het stadion te vernieuwen en uit te breiden’, steekt VI van wal.

‘Geen overbodige luxe, want met een capaciteit van 35.000 kan PSV minder inkomsten uit zijn stadion halen dan bijvoorbeeld Ajax, dat in De Arena meer dan 50.000 man kwijt kan. Tegelijkertijd suggereert de bezettingsgraad van 94% van het afgelopen seizoen dat er in Eindhoven vraag is naar extra stoeltjes’, aldus Voetbal International na het nieuws rond Toon Gerbrands.

Het eventueel uitbreiden van het stadion is één van de pijlers onder een nog steviger fundament wat de toekomst van PSV aangaat.

De club kijkt daarbij naar de periode tot 2030, waarbij Gerbrands zeker tot 2025 aan boord zal blijven van de PSV familie. Andere doelstellingen en daarmee pijlers onder een sportief sterke toekomst, zijn het wegwerken van de laatste restanten van een miljoenenschuld en het nog verder professionaliseren en uitbouwen van de inmiddels befaamde jeugdopleiding.


Facebook Comments

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here