Home Nieuws PSV onderzoekt komst Ryan Flamingo, Nederlands toptalent denkt aan transfer van Italië...

PSV onderzoekt komst Ryan Flamingo, Nederlands toptalent denkt aan transfer van Italië naar PSV

12737
0

Het Eindhovens Dagblad meldt dat PSV mogelijk haar pijlen richt op de komst van Ryan Flamingo.

De jonge verdediger weet momenteel uit te blinken op het hoogste jeugdniveau in Italië en heeft over belangstelling bepaald niet te klagen. De pas negentienjarige verdediger zou zelf hopen op een terugkeer naar Nederland, waar hij al in de jeugdopleiding van Almere City speelde.

De club uit Flevoland verhuurde hem vanaf februari 2021 aan Sassuolo, dat hem nog geen half jaar later definitief overnam. In het hoogste jeugdelftal van die club maakt Flamingo nu furore en weet hij zich meer dan bovengemiddeld te ontwikkelen. Niet alleen is verdedigen zijn professie maar ook aanvallend staat de jonge verdediger zijn mannetje. Met veertien doelpunten als verdediger, waaronder zeven strafschoppen, maakt Flamingo namelijk heel veel indruk op analytici, media en fans in Italië. Het contract van Flamingo loopt tot medio 2025 en er is inmiddels sprake van internationale interesse voor Flamingo.

Het Eindhovens Dagblad schrijft dat Flamingo een terugkeer naar Nederland wel ziet zitten en dat PSV een goede optie voor hem zou zijn. De jonge verdediger heeft ook de capaciteiten om als verdedigende middenvelder te spelen, zo weet de regionale krant ED te melden.


Facebook Comments Box