Home Nieuws PSV onder Roger Schmidt begonnen aan nieuw tijdperk, Doan grote afwezige

PSV onder Roger Schmidt begonnen aan nieuw tijdperk, Doan grote afwezige

1291
0

PSV is maandag begonnen aan een nieuwe periode in de clubgeschiedenis.

Roger Schmidt en PSV zijn de komende seizoenen aan elkaar verbonden en dat roept veel verwachtingen op. De Duitser verscheen maandagmorgen met zijn voltallige staf op het trainingsveld van de PSV Academy.

Opvallende afwezige was Ritsu Doan. Donyell Malen was wel weer present. De spits werkte de afgelopen maanden met fysiotherapeut Leo Echteld aan zijn herstel van een zware knieblessure en is inmiddels officieel overgedragen aan PSV. Ook de vorig seizoen verhuurde spelers Dante Rigo, Maurio Junior, Hidde Jurjus, Maximiliano Romero, Joël Piroe, Jeroen Zoet en Armando Obispo staan maandag weer op het trainingsveld.

In totaal trainen er momentele 27 spelers onder leiding van de nieuwe staf. Ritsu Doan traint volgens het Eindhovens Dagblad nog individueel en zal later deze week bij de groep aansluiten. Jong PSV’ers Tijn Daverveld en Chris Gloster trainen maandag ook met het eerste elftal mee tijdens de eerste training, die door 250 supporters bezocht mocht worden. PSV speelt in de voorbereiding in ieder geval twee duels: met Vitesse (15 augustus) en Willem II (21 augustus).


Facebook Comments Box

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here