Home Nieuws PSV oefent tegen Willem II en Schmidt wil naar Bielefeld

PSV oefent tegen Willem II en Schmidt wil naar Bielefeld

3168
0

De start van de eerste training komt langzaam in zicht en dat betekent ook voorbereiden op het nieuwe seizoen.

De eerste training van PSV staat voor 20 juli gepland. Op 12 september begint de club aan de Eredivisie en op 24 september wacht het eerste treffen in de voorrondes van de Europa League.

Het schema van ter voorbereiding op het nieuwe seizoen krijgt daarmee langzaam vorm. PSV speelt in ieder geval een opvallende oefenwedstrijd tegen Willem II en gaat ook op voor een trainingskamp in Duitsland in de omgeving van Bielefeld.

Schmidt wil begin augustus op trainingskamp naar zijn thuisland, zo weet het Eindhovens Dagblad te melden. Het zou daarbij gaan om een complex in de buurt van de Duitse stad Bielefeld. Schmidt is bekend met de regio en vindt het een geschikt complex om de voorbereiding verder vorm te geven. Of het complex ook kan worden vastgelegd, is echter nog nog onduidelijk op dit moment.

PSV oefent op vrijdag 21 augustus in het Koning Willem II-stadion tegen Willem II. De wedstrijd maakt deel uit van de FOX Sports Eredivisie Comeback, warin de Nederlandse clubs de hele maand augustus onderlinge duels spelen. PSV speelt ook nog een thuisduel, maar daarvan is de tegenstander nog niet bekend.

Later meer.


Facebook Comments Box

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here