Home Nieuws PSV oefent tegen Nottingham Forest en FC Eindhoven, duizenden wachtenden voor seizoenkaarten

PSV oefent tegen Nottingham Forest en FC Eindhoven, duizenden wachtenden voor seizoenkaarten

1477
2

PSV kende afgelopen seizoen zeer zeker een turbulent en zo nu en dan een onrustig seizoen maar desondanks alle perikelen en onrust, werden er toch twee prijzen gewonnen.

De Johan Cruijff Schaal mag dan klein zilverwerk heten, het is en blijft een prijs. Dat geldt in nog grotere mate voor de KNVB Beker. Voor het tweede jaar op rij werd de nationale beker veroverd. En dus is er ondanks alle onrust van afgelopen seizoen ‘gewoon’ weer volop interesse in het nieuwe seizoen. Sterker nog, PSV heeft opnieuw te kampen met duizenden wachten voor een seizoenkaart.

De 30.000 beschikbare seizoenkaarten zijn allemaal verkocht maar de club moest al duizenden mensen teleurstellen die in de wacht staan voor een seizoenkaart. Over een goede 4 weken begint de club op De Herdgang alweer aan de voorbereiding op het nieuwe seizoen. De eerste serieuze oefenpot staat op 26 juli op de agenda. Stadsgenoot FC Eindhoven is dan te gast in het Philips Stadion.

Op 30 juli oefent PSV tegen een gerenommeerde tegenstander, te weten Nottingham Forest FC, de nummer 16 uit de Engelse Premier League. Ook die wedstrijd wordt in het Philips Stadion afgewerkt. De oefenwedstrijd is tevens onderdeel van de jaarlijks terugkerende open dag in en rond het stadion.


Vorig artikelTitel Antwerp geeft nog meer duidelijkheid voor PSV richting Champions League, dit zijn de 6 mogelijke tegenstanders
Volgend artikelHakim Ziyech al dan niet naar PSV? Verwijzingen naar Götze en Guardado | ‘Zou vooral niets uitsluiten’

2 REACTIES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in