PSV O19 verslaat Arsenal in Youth League | Jason van Duiven de gevierde man

933
0

PSV Onder 19 heeft de ploeg van trainer Peter Bosz woensdagmiddag het goede voorbeeld gegeven door in de UEFA Youth League de leeftijdsgenoten van Arsenal te verslaan.

PSV was voor rust de dominante ploeg, al wist het dit niet om te zetten in doelpunten. Met ruim een half uur op de klok kwamen juist The Gunners op voorsprong, toen doelman Niek Schiks een antwoord schuldig moest blijven op een schot van Ethan Nwaneri: 1-0.

PSV kwam echter nog voor rust met een antwoord. Vleugelaanvaller Emir Bars trof doel na een vlotte aanval: 1-1. Van Duiven kroonde zich in de tweede helft tot matchwinner. Twintig minuten voor tijd was de spits trefzeker uit een vrije trap die nog licht van richting werd veranderd: 1-2.

De Eindhovense talenten door de zege op Arsenal samen met RC Lens aan kop in groep B. De Franse beloftenploeg was tegelijkertijd met 1-0 te sterk voor Sevilla Onder 19. De hoofdmacht van PSV treedt woensdagavond om 21:00 uur in het Etihad Stadium tegen Arsenal aan.

Vorig artikel‘Zonder de piemel van Overmars had PSV geen CL gespeeld’
Volgend artikelFelle kritiek op PSV: ‘Genoeg reden om de club uit de competitie te gooien’